U bevindt zich op:  Home

Pagina of bestand niet gevonden

Helaas, de door u opgevraagde pagina s niet gevonden. Deze kan zijn verplaatst of is niet meer beschikbaar. Als u hier via een bookmark of favoriet komt, past u deze dan aan. Voor vragen over de site kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Gegevens

Samenwerken plaatsing medewerkers psychische beperkingen

Wilt u als SW-organisatie uw medewerkers met een psychische beperking passender begeleiding geven? Wilt u dit bereiken door de samenwerking met de GGZ-instellingen in uw werkgebied te verbeteren?

Of wilt u een betere dienstverlening aan deze nieuwe doelgroepen bieden?

Lees verder...

Nieuwe data trainingen Arbeidsbelasting

Inschrijven voor extra trainingen Arbeidsbelasting (TAS) is vanaf nu mogelijk. U heeft de keuze uit één van de drie trainingen die plaatsvinden in verschillende regio’s.

Lees verder...

Interesse in 'WerkPlekOpleiden'? Meld u aan voor de voorlichtingsbijeenkomst WPO!

Wilt u meer weten over een methode voor 'WerkPlekOpleiden' (WPO) waarin de werkleider opleider is? Meld u zich dan aan voor de voorlichtingsbijeenkomst WPO.

Lees verder...

Contactformulier

Simulatiespel houdt uw organisatie in beweging

'Het is een leuke manier om je te richten op de complexiteit van de keuzes die de SW-organisatie moet maken.' Dat zegt Martin Plant, directeur Re-integratie en Werkbedrijven van Wezo Groep in Zwolle, over het simulatiespel 'SW in beweging'.

Lees verder...