8 redenen waarom je zeker bij het Sterk aan het Werk-festival moet zijn!

8 redenen waarom je zeker bij het Sterk aan het Werk-festival moet zijn!

Heb jij je al aangemeld voor het festival Sterk aan het Werk op 10 september? Hopelijk wel!

Maar misschien weet je helemaal niet wat het festival is en wat je er kunt doen. Of misschien twijfel je nog of je wilt gaan. Nou, dan kun je hier lezen waarom het echt leuk en belangrijk is dat jij ook naar het festival komt.

 1. Het is een gezellig en gratis uitje in een voetbalstadion
  Wie wil er nu niet gratis naar een festival? Je hoeft die dag niet naar je werk. Maar je gaat gezellig met andere collega’s naar de Galgenwaard in Utrecht. Dé kans om eens rond te kijken in het voetbalstadion van FC Utrecht. Eten en drinken hoef je niet mee te nemen, want daar wordt voor gezorgd.
 2. Je ontmoet veel collega’s uit heel het land
  Op het festival komen veel collega’s uit de SW-sector. Je ontmoet dus allerlei nieuwe mensen met wie je kunt praten over je werk en andere dingen. Zo doe je nieuwe contacten op.
 3. Je leert veel over werk en ontwikkeling
  Het festival is niet alleen gezellig. Het is ook bedoeld om na te denken over je ontwikkeling. In de workshops leer je bijvoorbeeld hoe je op het werk een goed gesprek voert over je loopbaan. Of wat robots betekenen voor jouw werk. Handig om te weten voor de toekomst!
 4. Je kunt alle vragen over werk stellen die je maar wilt
  ’s Middags is er op het podium een gesprek met een paar mensen over werk in de SW-sector. Dit gesprek gaat over detachering, ontwikkelen, begeleiden en arbeidsvoorwaarden. Als je wilt, kun je ook je mening geven over deze onderwerpen. En je kunt je vragen stellen aan de mensen op het podium.
 5. Je hoort wie de 3 Toppers zijn in jouw sector
  Een Topper is een medewerker die hard werkt aan zijn of haar ontwikkeling. De afgelopen tijd kon je collega’s opgeven voor de verkiezing van de Topper 2019. Een jury heeft 9 medewerkers gekozen die door mogen naar de finale. Op het festival wordt bekend wie de 3 winnaars zijn!
  Is jouw collega een van de finalisten? Dan is het natuurlijk extra leuk om te zien of hij of zij gaat winnen.
 6. Je kunt een prijs winnen
  Wat is een goede en leuke manier om op het werk bezig te zijn met je ontwikkeling? Bedenk een idee en lever het in op het festival. Aan het einde van de dag kiest de jury het beste idee. De medewerker die dit idee heeft ingeleverd, krijgt een mooie prijs!
 7. Je ontmoet Jörgen Raymann en andere sprekers
  ’s Middags bezoekt een bekende Nederlander het festival. Dat is cabaretier Jörgen Raymann. Hij maakt iedereen aan het lachen en zorgt zo voor een vrolijke afsluiting van de dag.
 8. Je krijgt nieuwe ideeën en je gaat vol energie weer naar huis!
  Je bent heel de dag in een andere omgeving, je hoort nieuwe dingen en je ontmoet nieuwe mensen. Daardoor krijg je veel nieuwe ideeën en energie voor je werk. Je weet weer hoe leuk het is om jezelf te ontwikkelen. Thuis en op het werk vertel je tegen iedereen wat je van de dag vond en wat je hebt geleerd!

Zo, je weet nu een heleboel redenen waarom ook jij zeker bij het festival Sterk aan het Werk moet zijn. Waar wacht je nog op? Bespreek met je leidinggevende dat je op 10 september naar het festival wilt. Is je leidinggevende het ermee eens? Meld je dan snel aan door op de link hieronder te klikken. Vind je het moeilijk, vraag dan of je begeleider je helpt.

Tot ziens op het festival Sterk aan het Werk!