Nieuw: Regionale festivals voor medewerkers in de SW

Nieuw: Regionale festivals voor medewerkers in de SW

SBCM organiseert in 2019 voor het eerst drie Sterk aan het Werk-festivals voor SW- of Participatiewetmedewerkers in SW-bedrijven. Het doel is deelnemers stimuleren om in hun eigen ontwikkeling te investeren. Aanmelden is nu mogelijk.

Het festival wordt georganiseerd in drie verschillende regio’s. De data en plaatsen zijn:

  • 20 juni bij het Koning Willem II Stadion, Goirleseweg 34 in Tilburg;
  • 25 juni bij PEC Zwolle, Stadionplein 20;
  • 10 september bij Stadion Galgenwaard Herculesplein 241, in Utrecht.

Programma

Het programma bestaat uit diverse workshops  zoals: ‘Een IOP-gesprek, hoe doe je dat nou?’, ‘Ontdek je talenten’, ‘Fit aan het werk met goede voeding’ en ’Samenwerken met een robot’. Er  is een panel waar plenair vragen aan gesteld kunnen worden over onderwerpen als detacheren en ontwikkelen. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Sabine Uitslag, Chief Inspiration Officer van Werkplezier in de zorg en voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA. Ten slotte wordt de dag feestelijk afgesloten met Jörgen Raymann. Bekijk het programma.

Topper verkiezing

Op elk festival worden de winnaars van de regionale Topper-verkiezingen bekend gemaakt. Wil jij ook een Topper nomineren? Gebruik dan het nominatieformulier.

Aanmelding

Per festival is ruimte voor ongeveer 150 mensen. Verwacht wordt dat er per SW-bedrijf circa 7 tot 8 mensen kunnen deelnemen aan het festival. Bij geen of weinig aanmeldingen vanuit een aantal SW-bedrijven kunnen van andere bedrijven meer mensen worden toegelaten. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding en rekening houdend met spreiding over SW-bedrijven.  Enkele weken voor het festival, zo mogelijk eerder, krijgen deelnemers bericht of ze kunnen deelnemen.

We roepen je op om medewerkers op dit festival te wijzen en zich, in overleg met hun leidinggevende via onderstaande button aan te melden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Sterk aan het Werk-festival? Neem contact op met Chantal van Vliet, projectleider SBCM:

E: c.vanvliet@caop.nl
T: 06 46 59 31 37