Nominatieformulier Topper 2019

Nominatieformulier Topper 2019

Wat is een Topper in 2019? 
Een topper is iemand die verder is gekomen door te blijven leren. 

Wat zijn de criteria voor de Topperverkiezing 2019?

 • Een Topper is een SW- of Participatiewetmedewerker.
 • Een Topper heeft een over langere periode inzet getoond om zijn vaardigheden (basis-, werknemers- of vakvaardigheden) te ontwikkelen via training, opleiding, op de werkvloer of anders. 
 • Een Topper heeft daar aantoonbare resultaten mee behaald in zijn of haar (leer)loopbaan.
 • Een Topper heeft een voorbeeldfunctie voor anderen om ook te blijven leren.

Hoe nomineer je een Topper?

Leuk dat je iemand wilt nomineren! Dat kan in drie stappen: 

 • Bespreek vooraf met de genomineerde waarom je hem of haar wilt aanmelden. Dat is meteen een leuk steuntje in de rug. Wij zorgen ervoor dat alle genomineerden een brief krijgen met dank voor hun deelname. Ook als zij niet gekozen worden.
 • Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in met jouw gegevens en die van de genomineerde. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om. Wij bewaren deze gegevens tot 31 september 2019 en verwijderen deze daarna.
 • Motiveer waarom je vindt dat de genomineerde in aanmerking komt om regionale Topper van het jaar te worden.

Wil je meer informatie over de verkiezing van Toppers dan kun je contact opnemen via info.sbcm@caop.nl.

Deadline voor nomineren is 10 mei 2019

Spoedig na 10 mei hoor je of de Topper die je hebt genomineerd is gekozen. Per regio worden drie Toppers geselecteerd. We gaan ervan uit dat de genomineerde op de hoogte is van de nominatie. Wanneer de genomineerde wordt geselecteerd, worden jullie beide gevraagd om mee te werken aan een interview.

Op de regionale festivals Sterk aan het Werk wordt door het publiek een regionale Topper uitgekozen. Meer informatie over de festivals.

De jurering

 1. Alleen nominaties die op tijd zijn ingediend worden aan de jury voorgelegd.
 2. Alleen volledige ingevulde aanmeldingsformulieren, vergezeld van een volledig ingevuld nominatieformulier (zowel een beschrijving van de leerloopbaan als een motivatie op basis van de criteria van de jury) worden in de jurering meegenomen.
 3. Nominerende organisaties/collega’s en genomineerden, die op basis van punt 1 en 2 niet worden beoordeeld, krijgen daarvan tijdig bericht.
 4. Alle nominaties die wel aan punt 1 en 2 voldoen worden meegewogen.
 5. De jury kiest de beste drie nominaties per regio. Er zijn drie regio’s: Noord, Midden en Zuid Nederland.
 6. Alle winnaars worden uitgenodigd voor het festival Sterk aan het Werk. We streven er ook naar de genomineerden uit te nodigen voor het festival Sterk aan het Werk. Of dit doorgaat is onder andere afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor deze festivals.

Nominatieformulier Topper 2019

 • De organisatie / collega die nomineert...

 • De genomineerde Topper

 • Motiveer uw nominatie:

  Een Topper 2019 is iemand die langere periode aan de slag is met zijn ontwikkeling (basis-, werknemers- of vakvaardigheden) via training, opleiding, op de werkvloer of anders. En daarmee aantoonbare resultaten heeft behaald en daarmee een voorbeeldfunctie heeft voor andere werknemers in de SW.

  Beschrijf de leercarrière van de persoon die u nomineert in het tekstvak hieronder. Waarom vindt u hem/haar een echte Topper 2019?

 • 2. Geef hier aan op welke wijze de genomineerde volgens u voldoet aan de vier beoordelingscriteria.

  De genomineerde:
  1. is een SW- of Participatiewetmedewerker (die werkt in een banenafspraakbaan, beschut werk of ander dienstverband met structurele loonkostensubsidie en begeleiding).
  2. heeft een over langere periode inzet getoond om zijn vaardigheden (basis-, werknemers- of vakvaardigheden) te ontwikkelen via training, opleiding, op de werkvloer of anders.
  3. heeft daar aantoonbare resultaten mee behaald in zijn of haar (leer)loopbaan.
  4. heeft een voorbeeldfunctie voor anderen om ook te blijven leren.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.