Online festival Sterk aan het Werk 20 – 24 september

Online festival Sterk aan het Werk 20 – 24 september

Dit jaar is het festival Sterk aan het Werk van 20 tot en met 24 september. Die valt dan samen met de Week van het Werkgeluk. Dat is niet toevallig: Sterk aan het Werk is gericht op ontwikkeling van medewerkers en ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden draagt bij aan werkplezier en werkgeluk van medewerkers.

Thema-activiteiten en de Topperverkiezing

Net als vorig jaar zijn er tijdens de week laagdrempelige en korte online activiteiten over vijf thema’s: taal en cultuur, geld en rekenen, digitale vaardigheden, gezonde leefstijl en prettig samenwerken. Ook worden de winnaars van de Topperverkiezing in deze week bekendgemaakt.

Webapp en campagnematerialen

Voor het eerst maken we gebruik van een gratis webapp als platform. In de loop van het jaar hoor je hier meer over. Als sociaal werkbedrijf kun je op je eigen manier invulling geven aan de week en bepaal je zelf op welke momenten medewerkers eraan kunnen deelnemen. Om de kennisweek bekend te maken bij de medewerkers biedt SBCM weer een (gratis) toolkit met campagnematerialen.

Meld een contactpersoon aan

Wil je deze toolkit voor jouw bedrijf ontvangen en op de hoogte gehouden worden van deze week? Meld dan een contactpersoon aan via het aanmeldformulier.