U bevindt zich op: Home > Actueel

Congres De Professional Centraal: 24 januari 2019

06.11.2018

Reserveer 24 januari 2019 in de agenda! Want dan is er weer het congres ‘De Professional Centraal’ van SBCM en Cedris. Een moment om even uit de waan van de dag te stappen, op een afstand te kijken naar uw werk en u af te vragen: ‘Doe ik de goede dingen’ En ‘doe ik de dingen goed?’ Deze keer staat het thema coaching en begeleiden centraal. Wissel met uw collega’s van gedachten, woon inspirerende presentaties en workshops bij en ga naar huis met praktische tips en tools die u de volgende werkdag meteen kunt gebruiken.

Het geheim van Dinges

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: tijdens het congres ontrafelt Hans Bosselaar, onderzoeker bij de Vrije Universiteit, het geheim van ‘Dinges’. Een geuzennaam voor professionals die er meer dan gemiddeld in slagen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Wat maakt dat zij hierin beter slagen? Kom op 24 januari naar het Leerhotel in Amersfoort en hoor het van Hans Bosselaar zelf!

Vanzelfsprekend zijn er ook weer volop workshops en presentaties die u kunt volgen. Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie. Dan kunt u zich ook aanmelden.

Praktische informatie op een rij

Wanneer?
24 januari 2019

Waar?
Leerhotel Amersfoort

Voor wie?
Professionals in de sociale werkbedrijven (jobcoaches, jobcreators, arbo-coördinatoren, opleidingscoördinatoren) en bij sociale ondernemingen (begeleiders van de doelgroep)

Wat kost het?
90 euro (ex. btw) per persoon.