U bevindt zich op: Home > Actueel

Kom naar het minisymposium ‘Detacheren onder de Participatiewet’

05.12.2017

Is de doelgroep van de Participatiewet via detachering te plaatsen bij werkgevers? Wat kost dat, welke wetgeving komt er bij kijken en wat levert het op? U hoort het op dinsdag 19 december tijdens een minisymposium bij Cedris in Utrecht. Drie werkateliers, die de mogelijkheden van detachering dit najaar hebben onderzocht, delen daar graag hun resultaten met u.

Detachering is één van de zes instrumenten om de doelgroep van de Participatiewet te plaatsen bij werkgevers. Dit najaar zijn drie groepen met 20 managers van sociale diensten en sociale werkbedrijven bij elkaar geweest om in een ‘werkatelier’ met dit onderwerp aan de slag te gaan. Begeleid door Berenschot verdiepten ze zich in tarieven, kosten en opbrengsten, de wet, markt en overheid, werkgeversrisico’s en verantwoordelijkheden, en de relevantie van de infrastructuur voor gemeenten.

Resultaten te horen op minisymposium
Het doel van de werkateliers is kennis te ontwikkelen over detachering en die uit te wisselen. De groepen delen dan ook graag hun resultaten met u tijdens een minisymposium. Kom op dinsdagmorgen 19 december naar Cedris in Utrecht en laat u bijpraten over detachering onder de Participatiewet. Er is plaats voor maximaal 60 deelnemers, dus meldt u zich snel aan bij info@cedris.nl. Het programma ontvangt u na aanmelding uiterlijk een week van tevoren.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 19 december
Tijd: inloop vanaf 9 uur, start programma 9:30 uur, einde programma 12:30 uur, na afloop een broodje en gelegenheid om te netwerken
Plaats: Cedris, Koningin Wilhelminalaan 3, Utrecht (3de etage)