U bevindt zich op: Home > Actueel

Save the date: congres De Professional Centraal op 15 november

12.09.2017

Wilt u als professional actief bijdragen aan duurzame sociale werkgelegenheid? Bijvoorbeeld door het werkfit maken en houden van nieuwe doelgroepen, de juiste match tussen werkplek en kandidaat tot stand brengen, werkgevers ondersteunen bij inclusief werkgeverschap of het stimuleren van loopbaanontwikkeling van jongeren na het verlaten van het VSO of PrO?

Kom dan op 15 november 2017 naar het congres ‘De Professional Centraal’ van SBCM en Cedris. U kunt uit maar liefst twaalf interactieve workshops of presentaties kiezen! Zo vertelt Frank Kalshoven, oprichter van de Argumentenfabriek, over een leven lang leren voor de Participatiewet-doelgroep en wat de rol hierin is van de intermediaire organisaties en inclusieve werkgevers. Het thema van de dag is: bijdragen aan duurzame sociale werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

Voor wie?

Het congres richt zich op jobcoaches, klantmanagers, werkcoaches, acquisiteurs van extra banen, accountmanagers, trajectbegeleiders en uitvoerende professionals in het sociaal domein.

Tijd en plaats

Het congres is op woensdag 15 november 2017, van 09.30 tot 16.30 uur, in congrescentrum Antropia in Driebergen. De kosten voor deelname zijn 75 euro (exclusief btw) per persoon. In oktober start de inschrijving. Houd daarvoor deze nieuwsbrief in de gaten en reserveer 15 november alvast in uw agenda. Save the date!

Dit is een activiteit van Cedris en SBCM in het kader van het kennispartnerschap voor sociale werkgelegenheid.