U bevindt zich op: Home >Actueel > Kom ook naar het congres De Professional Centraal

Kom ook naar het congres De Professional Centraal

Op het congres De Professional Centraal krijgt u over veel vakinhoudelijke onderwerpen, praktische tips en tools aangereikt die u verder helpen in uw werk. Het thema is dit jaar ‘Coaching en begeleiding’. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel! SBCM en Cedris zien u graag op 24 januari 2019 in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.


Een greep uit de vakinhoudelijke onderwerpen

Enkele voorbeelden van workshops en presentaties tijdens het congres, zijn:


1. De regie ligt al bij de cliënt, neem die niet over
Gaat u als professional écht uit van de eigen verantwoordelijkheid en eigen mogelijkheden van cliënten, en medewerkers? In deze workshop leert u hoe u de regie bij de cliënt houdt door het toepassen van vraaggericht coachen.

2. Inzet toekomstcoach voor kwetsbare jongeren
De toekomstcoach van MEE geeft levensbrede ondersteuning aan kwetsbare jongeren. Bezoekers van deze presentatie krijgen concrete handvatten mee voor het begeleiden van deze doelgroep.

3. Belang van samenwerking GGZ en W&I
In deze workshop deelt arbeidsmarktregio Friesland zijn ervaringen over de samenwerking tussen de domeinen GGZ en W&I. Ook leert u meer over uw bijdrage aan een goede samenwerking.

4. De beslissende professional
Movisie deelt inzichten uit een onderzoek naar professionele besluitvorming. Daarna gaat u actief aan de slag met wat deze bevindingen voor u en uw werk betekenen.

5. Coral 2.0: Samen sterk zonder stigma
In deze presentatie maakt u kennis met Coral, een methode die helpt bij de keuze: open zijn of niet, en de voor- en nadelen van openheid over psychische aandoeningen, bijvoorbeeld bij een sollicitatie. Ook krijgt u tips om het gesprek hierover aan te gaan zonder dat de privacy van de betreffende persoon in het geding komt.

Bekijk alle workshops en presentaties.

Praktische informatie

Datum: 24 januari 2019
Tijd: van 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname zijn 90 euro (exclusief btw) per persoon.

U kunt zich hier aanmelden !