27 januari 2023: Online bijeenkomst over Beschut werk bij reguliere werkgevers

27 januari 2023: Online bijeenkomst over Beschut werk bij reguliere werkgevers

Wil je weten hoe je een breder aanbod van beschut werk kunt organiseren? Hoe je beter kunt aansluiten op wensen van mensen met een indicatie beschut werk en werkgevers? En wat de succes- en faalfactoren zijn van beschut werk bij reguliere werkgevers? Kom dan naar de digitale bijeenkomst op 27 januari die Divosa samen met SBCM organiseert.

Tijdens de bijeenkomst gaan we in op de praktijk van de gemeente Almere en Werkzaak Rivierenland (Tiel en omgeving). Beide organisaties hebben relatief veel beschutte werkplekken gerealiseerd bij reguliere werkgevers en hebben daar een mooi eigen verhaal bij. Zij delen dat verhaal, inclusief geleerde lessen, graag met jou. Daarnaast worden ook de resultaten van het onderzoek naar de succes- en faalfactoren van beschutte werkplekken bij reguliere werkgevers met je gedeeld.

Programma

  • 09:20 – 09:30 uur: digitale binnenkomst met (eigen) koffie en thee
  • 09:30 – 09:55 uur: presentatie Mirjam van Engelen van de Beleidsonderzoekers (projectleider onderzoek beschut werk bij reguliere werkgevers), met ruimte voor vragen
  • 10:00 – 11:00 uur: twee praktijkvoorbeelden met presentaties en ruimte voor gesprek, door Annemarie Faber (jobcoach Beschut Werk (Almere)) en Judith van Maanen (senior werkcoach (Werkzaak Rivierenland)).

Praktische informatie

Datum: 27 januari 2023
Tijdstip: 09:30 tot 11:00 uur
Locatie: online