Niet vergeten: nomineer voor 1 oktober 2023 jouw Topper!

Niet vergeten: nomineer voor 1 oktober 2023 jouw Topper!

Ook in 2023 organiseert SBCM weer de Topperverkiezing en de stembussen zijn al geopend. Een Topper nomineren kan tot 1 oktober. De deadline was oorspronkelijk 1 september, maar deze is vanwege de zomervakantieperiode een maand opgeschoven. Zo willen we iedereen de kans geven om een Topper te nomineren. Wie weet staat jouw Topper straks in de finale van de Topperverkiezing tijdens het festival Sterk aan het werk in november.

Met de jaarlijkse Topperverkiezing wil SBCM een impuls geven aan Leven Lang Ontwikkelen in de sector. Toppers zijn medewerkers die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen hebben geleerd, ook al was dit soms een beetje spannend of kostte dit de nodige moeite. Toppers kunnen andere collega’s en werkgevers inspireren (verder) te investeren in ontwikkeling. Zo laten we zien dat je op verschillende manieren kan leren en dat het ook leuk kan zijn. Want leren werkt voor iedereen!

De prijsuitreiking van de Topperverkiezing 2023 vindt plaatst tijdens de live festivaldag op woensdag 15 november in Antropia in Driebergen. We maken er weer een leuk en leerzaam feestje van. Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de live dag in 2022.

Meer over de Topperverkiezing

Benieuwd aan welke criteria een Topper moet voldoen? Ga dan naar www.sbcm.nl/topper. Hier vind je ook pr-materialen om de Topperverkiezing onder de aandacht te brengen, portretten van voorgaande winnaars en andere informatie.

Meer informatie over het festival Sterk aan het Werk is te lezen op www.sbcm.nl/sterkaanhetwerk.