Online bijeenkomst: inzet van online programma’s voor doelgroepmedewerkers: 15 juni 2021

Online bijeenkomst: inzet van online programma’s voor doelgroepmedewerkers: 15 juni 2021

Hoe zetten leerwerkbedrijven Rijnvicus en WVS de online programma’s van SBCM (WERK-portal.nl) en Oefenen.nl in om hun medewerkers voor te bereiden op de werkvloer? Laat je inspireren door hun verhaal uit de praktijk tijdens de livesessie op dinsdag 15 juni van 14.00 – 15.00 uur.

Tijdens de online bijeenkomst vertelt Linda Wanders, participatiecoach bij leerwerkbedrijf Rijnvicus hoe zij statushouders begeleidt. Ook leerwerkbedrijf WVS zet online programma’s in voor leertrajecten op maat voor diverse doelgroepen. Cockie van de Kamer vertelt meer over leerroutes voor schoonmakers en logistiek medewerkers.

De livesessie is gratis en wordt georganiseerd in samenwerking met Oefenen.nl. Wil je erbij zijn? Stuur een mail naar info@oefenen.nl en ontvang een link voor Zoom.

Samenwerking met Oefenen.nl

Heeft jouw organisatie een (betaalde) licentie op Oefenen.nl? Dan is er de mogelijkheid om tegen eenmalige aansluitkosten de programma’s van de WERK-portal.nl aan de licentie te laten toevoegen. Zo heeft een organisatie via één platform toegang tot de programma’s van Oefenen.nl, de WERK-portal.nl en het Volgsysteem van Oefenen.nl. Klik hier voor meer informatie.