Praat mee over positieve beïnvloeding leefstijl medewerkers

Praat mee over positieve beïnvloeding leefstijl medewerkers

Kun je de leefstijl van medewerkers vanuit het werk beïnvloeden? Wat zijn nu echt de succesfactoren? Praat daarover mee als SW-professional in twee SBCM-bijeenkomsten en verken het thema samen met wetenschappers en leefstijlexperts. De eerste bijeenkomst is op 2 december.

Inzichten vanuit wetenschap en praktijk

SBCM brengt kennis uit wetenschappelijk onderzoek en praktijkkennis samen in twee sessies waarvoor professionals uit de SW-praktijk, bevlogen wetenschappers en leefstijlexperts worden uitgenodigd. In die twee sessies gaan we op zoek naar wat we van elkaar kunnen leren. Wat zijn de werkbare bestandsdelen van een succesvolle aanpak? Doel is om het verkregen inzicht te vertalen in praktische handvatten voor professionals – en waar mogelijk voor medewerkers zelf – zodat bestaande en nieuwe initiatieven effectiever kunnen worden ingezet. Ter voorbereiding wordt een korte verkenning uitgevoerd naar de stand van de wetenschap over dit onderwerp.

Doe je mee?

Werk je in de SW en ben je betrokken (geweest) bij initiatieven om een gezonde leefstijl te bevorderen? En wil je je ervaringen delen met collega’s en de wetenschap? Meld je dan aan voor de sessies.

Bijeenkomsten

De eerste bijeenkomst is op maandagmiddag 2 december in Utrecht. Vanaf 12.30 uur is er inloop met lunch en om 13.00 uur start de bijeenkomst.
De tweede bijeenkomst is in januari 2020 en duurt ook een dagdeel. Meer informatie over deze bijeenkomst volgt later.