Sterk aan het Werk festivalweek – 10 t/m 14 oktober 2022

Sterk aan het Werk festivalweek – 10 t/m 14 oktober 2022

Van 10 tot en met 14 oktober 2022 is de Sterk aan het Werk festivalweek, dat volledig in het teken staat van leren en ontwikkelen. In deze week helpt SBCM sociale werkbedrijven om leren en ontwikkelen op een leuke manier onder de aandacht te brengen en te houden. De online kennisweek is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is er op 11 oktober 2022 een live festivaldag in het Spoorwegmuseum Utrecht, waar de jaarlijkse Topperverkiezing plaatsvindt.

Natuurlijk staat ontwikkelen in jouw organisatie centraal. Maar door de waan van de dag staan we hier minder vaak bij stil dan we willen. Wil je als organisatie echt aandacht besteden aan ontwikkelen? Sta hier dan extra bij stil in de week van 10 t/m 14 oktober. Ga aan de slag met leuke en leerzame activiteiten tijdens de online kennisweek van Sterk aan het Werk. SBCM helpt je hierbij met tools, tips en de festivalapp!

Doe je mee?

Door vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen, houden medewerkers plezier in het werk, blijven ze goed inzetbaar of kunnen ze zelfs hun loopbaan een nieuwe wending geven. Breng tijdens het festival leren en ontwikkelen op een leuke manier onder de aandacht van je medewerkers en laat ze ervaren hoe leuk het is om te leren. Online én offline. Als organisatie bepaal je zelf hoe intensief je meedoet aan deze festivalweek. Wil je weten hoe je kunt meedoen en welke leuke activiteiten op het programma staan? Bekijk dan de pagina Sterk aan het Werk voor meer informatie.