Transitiearena Arbeidsparticipatie en sociale werkteams op 16 november

Transitiearena Arbeidsparticipatie en sociale werkteams op 16 november

Wil jij als medewerker van een gemeente, sociaal wijkteam of sociaal werkbedrijf aan de slag met het verbeteren van de samenwerking tussen wijkaanpak en de dienstverlening gericht op werk? Doe dan mee aan de Transitiearena Arbeidsparticipatie en (sociale) wijkteams en zet concrete stappen om (het perspectief op) arbeidsparticipatie voor mensen dichterbij te brengen.

Het doel van deze Transitiearena is om de samenwerking tussen de uitvoering van ‘werk & inkomen’, werkbedrijven en (sociale) wijkteams te verbeteren door het perspectief op betaald werk te vergroten. Na korte presentaties van praktijkvoorbeelden wissel jij met andere deelnemers rond een actueel vraagstuk ervaringen, dilemma’s en kennis uit. In totaal worden er drie bijeenkomsten georganiseerd. Je kunt naar keuze één, twee of alle drie de bijeenkomsten (gratis) bijwonen.

Praktische informatie

De Transitiearena Arbeidsparticipatie en (sociale) wijkteams vindt plaats op 16 november. Heb jij een brandend vraagstuk uit jouw praktijk of een geslaagd praktijkvoorbeeld? Laat het ons weten via info@inclusiefwerkt.nl. Dan kunnen wij het programma zo goed mogelijk op jouw wensen afstemmen.

Bezoek voor meer informatie over de Transitiearena Werk en Wijk de website van het Kenniscentrum. Of meld je direct aan voor deze transitiearena op 16 november.