Webinar Arbo en OR

Webinar Arbo en OR

Wil je met jouw OR meer weten over de Arbowet en de Arbocatalogus Sociale Werkvoorziening in de praktijk? Op 25 november organiseren we een webinar over dit onderwerp. Meld je aan voor het webinar en krijg tips en handvatten bij het thema arbeidsomstandigheden.

De inhoud van de online workshop is enerzijds gebaseerd op de Wet op de ondernemingsraden (Wor) en anderzijds op de Arbowet en de Arbocatalogus Sociale Werkvoorziening. Belangrijk uitgangspunt is de dagelijkse praktijk in een SW-organisatie. Je krijgt praktische tips en handvatten om als OR aan de slag te gaan met arbeidsomstandigheden.

Lees meer over het programma

Praktische informatie

De webinar Arbo en OR wordt gegeven door John Jongenelen, gecertificeerd hoger veiligheidskundige. Je volgt de workshop in Teams en krijgt na afloop een hand-out.

Er is plaats voor minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers. Het webinar is van 10.00 – 12.30 uur met enkele pauzes. Datum is woensdag 25 november 2020.

Aanmelden

Wil je deelnemen?

Plan de webinar exclusief voor je OR

Het is ook mogelijk om de webinar Arbo en OR exclusief met je hele OR te volgen. Je kunt dan ook vragen om op specifieke punten in te gaan. Die inhoudelijke punten en de datum en tijd bepaal je als OR in overleg met de workshopleider. Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheid? Kies dan bij het aanmelden voor de optie ‘OR exclusief’.