Online Kennisweek, Leren werkt voor iedereen.

Online Kennisweek, Leren werkt voor iedereen.

Leren werkt voor iedereen. Ook voor jou! Doe daarom mee aan de online kennisweek Sterk aan het Werk! Deze week vindt plaats van 21 tot en met 25 september. Op deze pagina vind je allemaal leuke, korte activiteiten. Zo kun je elke dag iets nieuws leren. Bekijk alles over de online kennisweek in onderstaande video van Jörgen Raymann!
Bekijk ook eens alle vragen en antwoorden over Sterk aan het Werk.

Wat kun je leren?

We gaan het hebben over taal en cultuur, geld en rekenen, digitale vaardigheden, gezonde leefstijl en prettig samenwerken. En het mooie is: je kunt meedoen waar en wanneer jij wil! Meedoen is gratis. Elke dag is er een ander thema.

Maandag: Prettig samenwerken

Door fijn samen te werken, wordt je werkdag leuk. Prettig samenwerken betekent dat je als collega’s goed met elkaar omgaat. Wil jij meer leren over prettig samenwerken? Bekijk alle activiteiten over prettig samenwerken.


Dinsdag: Digitale vaardigheden

Je kunt je telefoon en computer gebruiken voor allerlei handige dingen. Maar hoe doe je dat? Ga naar alle activiteiten over handiger worden met je computer en mobiel.


Woensdag: Gezonde leefstijl

Als je gezond leeft, voel je je fit. Bijvoorbeeld door gezond te eten en veel te bewegen. Wil jij meer leren over hoe je gezond leeft en eet? Doe dan mee met activiteiten op deze pagina.


Donderdag: Geld en rekenen

Mensen praten niet graag over geldzaken. Maar bij geldzorgen is het belangrijk om tijdig hulp te vragen. Wil je tips over hulp vragen en tips om je geldzaken goed te regelen? Ga naar deze pagina en leer meer over geld en rekenen.


Vrijdag: Taal en cultuur

Taal is heel belangrijk om goed te communiceren met je collega’s. Wil jij meer leren over taal? Bijvoorbeeld werktaal, gebarentaal, de Nederlandse taal en verschillende culturen op de werkvloer? Bekijk hier alle leuke leersnacks en de taal-challenge!


Topperverkiezing  

Op woensdag 23 september vindt de Topperverkiezing plaats. Een spannende dag, want dan worden alle winnaars bekendgemaakt. Er zijn drie winnaars: van regio Noord, Midden en Zuid! Wie van de negen finalisten worden de winnaars van 2020? Bekijk het hier of op onze Facebookpagina op woensdag 23 september aan het eind van de middag.


Bingo!

Doe jij mee met Sterk aan het Werk? Dan maak je kans op een waardebon!

Download hier de Bingokaart

Bingokaart van Sterk aan het werk


Deze organisaties doen in ieder geval mee aan Sterk aan het Werk! Jullie ook?

logo's van deelnemende organisaties