Online Kennisweek, Leren werkt voor iedereen.

Online Kennisweek, Leren werkt voor iedereen.

Leren werkt voor iedereen. Ook voor jou! Doe daarom mee aan de online kennisweek Sterk aan het Werk! Deze week vindt plaats van 20 tot 24 september 2021. Tijdens deze week kun je meedoen aan allerlei leuke, online activiteiten. Zo kun je elke dag iets nieuws leren.

Terugblik: Sterk aan het Werk 2020

In 2020 organiseerden we ook Sterk aan het Werk.Jörgen Raymann was er ook bij! Bekijk hieronder alle online activiteiten van Sterk aan het Werk 2020.

Maandag: Prettig samenwerken

Door fijn samen te werken, wordt je werkdag leuk. Prettig samenwerken betekent dat je als collega’s goed met elkaar omgaat. Wil jij meer leren over prettig samenwerken? Bekijk alle activiteiten over prettig samenwerken.


Dinsdag: Digitale vaardigheden

Je kunt je telefoon en computer gebruiken voor allerlei handige dingen. Maar hoe doe je dat? Ga naar alle activiteiten over handiger worden met je computer en mobiel.


Woensdag: Gezonde leefstijl

Als je gezond leeft, voel je je fit. Bijvoorbeeld door gezond te eten en veel te bewegen. Wil jij meer leren over hoe je gezond leeft en eet? Doe dan mee met activiteiten op deze pagina.


Donderdag: Geld en rekenen

Mensen praten niet graag over geldzaken. Maar bij geldzorgen is het belangrijk om tijdig hulp te vragen. Wil je tips over hulp vragen en tips om je geldzaken goed te regelen? Ga naar deze pagina en leer meer over geld en rekenen.


Vrijdag: Taal en cultuur

Taal is heel belangrijk om goed te communiceren met je collega’s. Wil jij meer leren over taal? Bijvoorbeeld werktaal, gebarentaal, de Nederlandse taal en verschillende culturen op de werkvloer? Bekijk hier alle leuke leersnacks en de taal-challenge!


Topperverkiezing  


Op woensdag 23 september 2020 werden de winnaars van de Topperverkiezing 2020 bekendgemaakt.Er zijn drie winnaars: van regio Noord, Midden en Zuid! Bekijk hier de winnaars van de Topperverkiezing 2020.


Bingo!

In 2020 kon iedereen meedoen aan de bingo van Sterk aan het Werk. Bekijk hieronder de bingokaart van 2020.

Download hier de Bingokaart

Bingokaart van Sterk aan het werk


Deze organisaties deden in 2020 mee aan Sterk aan het Werk.

logo's van deelnemende organisaties