Trainingen

Trainingen

Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid biedt de mogelijkheid aan professionals om hun vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen. In het trainingsaanbod van 2020 vind je onder meer trainingen als ‘Vraaggericht coachen’, en ‘Leergang werkleider’. Het Kenniscentrum is een samenwerking tussen SBCM en Cedris, de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt.

De trainingen worden gevolgd door onder meer jobcoaches, werkadviseurs, casemanagers, werkleiders, accounthouders werkgeversdienstverlening, consulenten en hr-professionals. Zij zijn voornamelijk werkzaam bij sociale ondernemingen/werkbedrijven, gemeenten, WSP´s, jobcoachorganisaties en inclusieve werkgevers.

Trainingsoverzicht 2020

Op de website van het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid vind je een overzicht van alle trainingen. Het Kenniscentrum biedt ook de mogelijkheid tot een incompany- of maatwerktraining, de informatie hierover vind je in het trainingsoverzicht. Daarnaast organiseert het Kenniscentrum diverse kennisplatforms. In deze kennisplatforms doen vakgenoten systematisch nieuwe kennis op en delen zij hun ervaringen.

Kijk in de agenda van het Kenniscentrum en zoek een training of kennisplatform uit die bij jou past.