Voorjaar Duurzame Inzetbaarheid: Gezond – van 31 mei t/m 11 juni

Voorjaar Duurzame Inzetbaarheid: Gezond – van 31 mei t/m 11 juni

Hoe werkt gedrag en waarom is het niet zo eenvoudig om gedrag te veranderen en gezonder te gaan leven? Denk maar eens aan je eigen goede voornemens. Het is dus niet zo gemakkelijk, maar het kan wel! Deze kennisclip biedt geen magische oplossing, maar geeft wel tips die aansluiten op de werking van gedrag.

Terugblik online cafés

Banner Speeldata

Online café: Gezond(er) leven doe je samen

Dinsdag 1 juni – 14:30 – 16:00 uur

Waarom is gezonder leven vaak zo moeilijk? Soms vraagt het om een bewuste gedragsverandering, maar dit blijkt in de praktijk weerbarstig. Winst val te behalen in het creëren van een werkomgeving en -cultuur waarin gezond gedrag vanzelfsprekend is. In dit online café ontdek je samen met collega’s hoe dit allemaal kan.


Online café: Blijf aan de bal met de vitaliteitsscan

Dinsdag 8 juni – 14:30 – 16:00 uur

Duurzame inzetbaarheid vraagt om regelmatig stil te staan bij hoe het met jou en je werk gaat. En niet alleen wanneer er iets aan de hand is. De vitaliteitscan is hiervoor een praktisch hulpmiddel. In dit café krijg je alvast een voorproefje van deze scan. Samen met collega’s en experts bespreek je  hoe je in je organisatie het gesprek over duurzame inzetbaarheid aan kunt gaan.


Hulplijn – vragenuurtje Gezond

Donderdag 10 juni 12:00-13:00 uur