Voorjaar Duurzame Inzetbaarheid: Groei – van 10 t/m 21 mei

Voorjaar Duurzame Inzetbaarheid: Groei – van 10 t/m 21 mei

Van 10 t/m 21 mei staat Groei centraal in het Voorjaar van Duurzame Inzetbaarheid.
Door vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen houden medewerkers plezier in het werk, blijven ze goed inzetbaar of kunnen zelfs hun loopbaan een nieuwe wending geven. Hoe zorg je er nu voor dat medewerkers nieuwsgierig blijven naar nieuwe dingen en in beweging komen? Hoe zorg je dat leren mogelijk is als het niet vanzelfsprekend is. In dit blok helpen met je met inzichten, tips & tools om groei nog meer te stimuleren in jouw organisatie.

Groeichallenge

Thijs Lindhout bespreekt Groei! en daagt je uit om na te denken op welk gebied jij wil groeien. Welke dingen ga je anders doen dan voorheen. Wat zijn de eerste korte stappen die je daarvoor moet doen? Bekijk de video en laat je inspireren.

Speeldata

Banner Speeldata

Online café: Iedereen leert anders

Dinsdag 11 mei – 14:30 – 16:00 uur

Iedereen is anders en ook op een andere manier in beweging te krijgen. Zeker als het gaat om leren en ontwikkelen. Wat zijn de belangrijkste leermomenten als leren en werken hand in hand gaan? Hoe gaan verschillende medewerkers daarmee om? En hoe kun je daar met slimme (mobiele) leervormen op inspelen?
Laat je inspireren!


Online café: Aan de slag met praktijkleren

Dinsdag 18 mei – 14:30 – 16:00 uur

Benieuwd naar de lessons learned uit de pilots praktijkleren met de praktijkverklaring waarbij een implementatiescan en /of implementatiecoach is ingezet voor het organiseren, inrichten en opzetten van routes praktijkleren, met de praktijkverklaring voor werknemers binnen de SW? Kom dan naar dit café. En neem de tips en trucs mee voor je eigen praktijk.


Hulplijn – vragenuurtje Groei

Donderdag 20 mei 12:00-13:00 uur