Voorjaar Duurzame Inzetbaarheid: Plezier – van 21 juni t/m 2 juli

Voorjaar Duurzame Inzetbaarheid: Plezier – van 21 juni t/m 2 juli

Iedere medewerker is zelf aan de bal. Duurzame inzetbaarheid is maatwerk. Iedereen is anders en mogelijkheden en behoeften veranderen.

Plezier-symbool

Hoe blijf je met plezier naar je werk gaan? Wat kun je daar zelf in doen? En wat samen met collega’s?

Speeldata

Banner Speeldata

Dinsdag 22 juni – 14:30 – 16:00 uur

Online café: De OR, een onmisbare speler in DI

Ondernemingsraden kunnen een belangrijke stimulerende rol spelen als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Maar dan moeten ze wel goed in het spel zitten. Wil je weten hoe? Kom dan naar dit online-café. Je krijgt een voorproefje van de online-training die voor ondernemingsraden is ontwikkeld en inspiratie om op een praktische manier als  OR de bal op te pakken en zo bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van jou en je collega’s.  Het café is niet alleen open voor OR-leden,  maar voor iedereen die actief is met duurzame inzetbaarheid en wil weten hoe zij hun OR hier (nog) beter bij kunnen betrekken. Samen aan de bal dus!


Online café: Kleur je werk! Een nieuwe e-learning

Dinsdag 29 juni – 14:30 – 16:00 uur

Werkplezier is een van de pijlers van duurzame inzetbaarheid. Om medewerkers bewust te maken van het belang van werkplezier, hoe je dit zelf kunt beïnvloeden en wanneer je aan de bel moet trekken. Daarover gaat de E-learning Kleur je werk. Maak alvast kennis en zet werkplezier op de kaart


Online café: In vijf stappen naar een sterker DI-beleid

Dinsdag 29 juni – 14:30 – 16:00 uur

Voor duurzame inzetbaarheid bestaat geen blauwdruk. Je kunt er op allerlei manieren vorm en invulling aan geven. Er zijn wel spelregels (do’s and don’ts) en praktische tips te geven. Deze hebben we samengebracht in een routekaart. Die kun je gebruiken om een eigen aanpak te maken die past bij jullie organisatie en medewerkers. Of je kunt de routekaart gebruiken om je bestaande beleid te evalueren en verder te versterken. De routekaart is samengesteld op basis van de ervaringen met duurzame inzetbaarheid van zes SW-bedrijven In dit café krijg je een voorproefje en  delen collega’s  een aantal van deze ervaringen en gaan hierover met elkaar in gesprek.


Hulplijn – vragenuurtje Plezier

Donderdag 1 juli 12:00-13:00 uur


Aan de slag (blijven) met DI
Aan de slag-symbool
 12 t/m 23 april
Groei
Groei-symbool
 10 mei t/m 21 mei
Gezond
gezond-symbool
 31 mei t/m 11 juni