Voorjaar Duurzame Inzetbaarheid: Plezier – van 21 juni t/m 2 juli

Voorjaar Duurzame Inzetbaarheid: Plezier – van 21 juni t/m 2 juli

Hoe blijf je met plezier naar je werk gaan? Wat kun je daar zelf in doen? En wat samen met collega’s?

Speeldata

Banner Speeldata

Online café: De OR, een onmisbare speler in DI

Dinsdag 22 juni – 14:30 – 16:00 uur

Ondernemingsraden kunnen een belangrijke stimulerende rol spelen als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Maar dan moeten ze wel goed in het spel zitten. Wil je weten hoe? Kom dan naar dit online-café. Je krijgt een voorproefje van de online-training die voor ondernemingsraden is ontwikkeld en inspiratie om op een praktische manier als  OR de bal op te pakken en zo bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van jou en je collega’s.  Het café is niet alleen open voor OR-leden,  maar voor iedereen die actief is met duurzame inzetbaarheid en wil weten hoe zij hun OR hier (nog) beter bij kunnen betrekken. Samen aan de bal dus!
Bekijk de presentatie van dit café.


Online café: Kleur je werk!

Donderdag 1 juli – 14:30 – 16:00 uur

Werkplezier is een van de pijlers van duurzame inzetbaarheid. Hoe maak je medewerkers bewust van het belang van werkplezier, hoe kan je dit zelf beïnvloeden en wanneer trek je aan de bel? Daarover gaat een nieuwe e-learning die nu in ontwikkeling is. Tijdens dit café gaan we graag met je in gesprek om de inhoud van deze e-learning verder aan te scherpen. Maak alvast kennis en zet werkplezier op de kaart.


Online café: In vijf stappen naar een sterker DI-beleid

Dinsdag 29 juni – 14:30 – 16:00 uur

De afgelopen twee jaar hebben zes bedrijven meegedaan aan een lerend netwerk over duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Hun opgedane kennis wordt verwerkt in een routekaart; de vijf te nemen stappen bij het implementeren van DI-beleid. Op 29 juni vindt het online café plaats over deze routekaart in ontwikkeling. Ruud van der Kaa van de Diamantgroep vertelt over zijn uitdagingen bij het creëren van draagvlak voor duurzame inzetbaarheid. En Esther Lieferink van Konnekted vertelt welke uitdagingen zij is tegengekomen bij het stellen van doelen en prioriteiten. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over uitdagingen die spelen bij het implementeren en uitvoeren van duurzame inzetbaarheid. Misschien heb jij ook nog een tip die we in de routekaart kunnen verwerken?


Hulplijn – vragenuurtje Plezier

Donderdag 1 juli 12:00-13:00 uur