De finalisten van de SBCM Toppersverkiezing 2020 zijn bekend!

De finalisten van de SBCM Toppersverkiezing 2020 zijn bekend!

De finalisten van de SBCM Toppersverkiezing zijn bekend! De jury heeft onlangs de negen finalisten van de SBCM Topperverkiezing  2020 geselecteerd. Tijdens de online kennisweek Sterk aan het Werk van 21 tot 25 september 2020 maken we bekend wie van deze finalisten de regionale prijswinnaars van dit jaar zijn.

Toppers ontwikkelen

Toppers zijn medewerkers die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen geleerd hebben ook al was dit soms een beetje spannend of niet vanzelfsprekend. Toppers inspireren hiermee anderen om ook aan de slag te gaan met hun eigen ontwikkeling. Want leren werkt voor iedereen! En leren doe je niet alleen via een training of opleiding, maar je kan ook nieuwe dingen leren door het gewoon (durven) opdoen van nieuwe ervaringen. 

Finale: 23 september 2020

Tijdens een live online sessie op 23 september met presentator Jörgen Raymann horen de negen finalisten wie van hun de regionale prijswinnaars zijn geworden. Maar een finaleplek betekent uiteraard al dat je een grote Topper bent. Dit geldt ook voor de andere Toppers die (net) niet de finale hebben gehaald. En alle medewerkers die niet zijn genomineerd, maar wel bezig zijn met hun ontwikkeling. 

De finalisten

Per regio selecteerde de jury drie finalisten. De finalisten zijn:
Voor regio Noord: Tina de Bruin van Impact, Martijn Borgers van Larcom werkleerbedrijf en Linda Ditmar Jansse van Werksaam Westfriesland.
Voor regio Midden: Jeffrey Smits van Avres, Muhammed Yildiz van Den Haag Werkt en Eveline Slappendel van UMC Utrecht.
Voor regio Zuid: Cynthia Hazekamp van Gemeente Kerkrade, Guido Thissen van stichting WerkvoorHeerlen en Dirk Slokker van WSP Parkstad.

De jury

De jury bestaat uit Marco Schipper van de FNV, Rieky Janssen van de Leerwerkloketten en Arend Pieterse van Cedris. Marco Schipper: ‘Met de SBCM Toppersverkiezing laten we zien dat leren werkt voor iedereen. Tijdens de online kennisweek Sterk aan het Werk kunnen medewerkers met allerlei laagdrempelige online activiteiten zelf ervaren hoe leuk (online) leren kan zijn.’ Hij roept alle  SW-bedrijven op om medewerkers te enthousiasmeren om deel te nemen aan de activiteiten van de online kennisweek Sterk aan het Werk.