Home » Duurzaam inzetbaar blijven » Blijvend aan de slag met DI (borging)

Blijvend aan de slag met DI (borging)

Hoe zorgen we ervoor dat werknemers nu en in de toekomst met een glimlach op hun gezicht naar het werk blijven gaan, gezonder leven en zich blijven ontwikkelen? Onder andere door blijvend met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Daarvoor heeft SBCM programma´s ontwikkeld waar je mee aan de slag kunt of waaraan je kunt deelnemen.

Samen aan de bal 

Dit programma inspireert en stimuleert sociale ontwikkelbedrijven om bewustwording te creëren voor duurzame inzetbaarheid en de aandacht hiervoor te versterken. De toolbox biedt heel veel materialen en handvatten om direct in te zetten.

Toolbox Samen aan de bal

Routekaart DI

Deze routekaart is een interactieve gids om het thema duurzame inzetbaarheid binnen sociaal werkbedrijven effectief en blijvend op de agenda te zetten.

De Routekaart

Aan de praat!

Met dit ontwikkelprogramma voor leidinggevenden én een toolbox met direct inzetbare materialen, voer je het goede gesprek met werknemers.

Toolbox Aan de praat

Samen aan de bal blijven

Met dit meerjarenprogramma besteedt SBCM aandacht aan de zes deelthema’s van duurzame inzetbaarheid, op basis van de MDIEU-subsidie van het ministerie van SZW.

Samen aan de bal blijven

Direct naar de informatie