Home » Praktijkvoorbeelden » Westrom voert het goede gesprek met Aan de praat!
Praktijkvoorbeeld

Westrom voert het goede gesprek met Aan de praat!

Het voeren van een goed gesprek is belangrijk. Voor iedereen, en dus ook voor werknemers. Tijdens een goed gesprek kunnen zij vertellen hoe zij zich voelen, het werk ervaren en hoe zij hun ontwikkeling ervaren. Westrom zet hiervoor het programma Aan de praat! in van SBCM. Aan de praat! helpt bij het voeren van een goed gesprek.

Online ontwikkelprogramma en toolbox

Aan de praat! bestaat uit een online ontwikkelprogramma voor leidinggevenden en een praktische toolbox. Deze toolbox is gevuld met materialen die gebruikt kunnen worden om op een laagdrempelige manier met werknemers het goede gesprek te voeren. Denk aan hulpmiddelen zoals gespreksstarters, complimentenkaartjes en een handige poster met emoticons om te laten zien hoe iemand zich voelt.

Westrom heeft SBCM destijds geholpen met de ontwikkeling van Aan de praat! en gebruikt de toolbox op verschillende manieren. Wil je weten hoe ze dit doen en wat het hen brengt?

Aan de slag met Aan de praat!

Wil je net als Westrom ook Aan de praat? Alle materialen, waaronder de complimentenkaartjes, gespreksstarters en een smiley-poster zijn hier gratis te downloaden. Op deze pagina kunnen leidinggevenden zich ook aanmelden voor een wekelijkse challenge.

Meer weten?

Delen op socials