Themasessie op 25 mei: Hoe stimuleer je ontwikkeling van doelgroepmedewerkers?

Themasessie op 25 mei: Hoe stimuleer je ontwikkeling van doelgroepmedewerkers?

Om duurzaam inzetbaar te blijven, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld om met nieuwe werksoorten om te gaan, beter het gesprek aan te gaan met de werkleider of collega’s of om de digitale vaardigheden te vergroten. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend, zeker voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Hoe stimuleer je deze groep om zich te (blijven) ontwikkelen en welke rol kan de inzet van mobiele technologie hierbij spelen? Hier gaat de themasessie op 25 mei over.

Stimuleer de ontwikkeling van medewerkers en/of werkzoekenden

Wil jouw SW-bedrijf de ontwikkeling van medewerkers en/of werkzoekenden (meer) stimuleren? Hebben jullie daarbij bepaalde vraagstukken? En wil je weten welke rol de inzet van mobiele technologie hierbij kan spelen, zoals laagdrempelige leeractiviteiten via de smartphone? Of wil je met ons meedenken wat in de praktijk nodig is om de ontwikkeling van medewerkers verder te ondersteunen? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst.

Onderzoeks/ontwikkelgroep om oplossingen in de praktijk te testen

 SBCM organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met TNO. Als vervolg op deze bijeenkomst wordt een onderzoeks/ontwikkelgroep gestart met een paar SW-bedrijven om deze vraagstukken verder uit te diepen en mogelijke oplossingen in de praktijk te testen. De opgehaalde inzichten en oplossingen worden gedeeld met andere geïnteresseerde SW-bedrijven.

De bijeenkomst van 25 mei is een vrijblijvende eerste verkennende bijeenkomst. Na deze bijeenkomst kunnen bedrijven zich aanmelden om mee te doen met de onderzoeks/ontwikkelgroep. Bij veel belangstelling wordt er een selectie gemaakt.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 mei van 14.30 tot 16.00 uur via Microsoft Teams. De themasessie wordt georganiseerd voor opleidingscoördinatoren/functionarissen, HRM-adviseurs en direct leidinggevenden/werkleiders. We zien ook graag werkleiders in deze bijeenkomst. Heb je zelf een andere functie? Vraag gerust of een werkleider samen met jou de bijeenkomst wil bijwonen.

Wil je de themasessie 25 mei bijwonen? Meld je aan via onderstaande knop.