Home » Actueel » Lancering nieuwe website tijdens De Professional Centraal
Actueel

Lancering nieuwe website tijdens De Professional Centraal

‘We zijn live!Tijdens het congres De Professional Centraal lanceerden SBCM bestuursvoorzitter Raymond Vlecken en bestuurslid Floor Provoost de vernieuwde website van SBCM. Dit deden zij met een slag op de gong, zoals de foto laat zien.

Meer informatie?

Delen op socials

Raymond: ‘De afgelopen periode is samen met professionals uit de sw-sector hard gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe site met praktische kennis voor de sociale werkgelegenheid. Op basis van hun input staat er nu een website die aansluit op wat sociale ontwikkelbedrijven in de praktijk nodig hebben. Met deze website bieden we een overzichtelijk platform met alle tools, praktijkvoorbeelden en informatie van om eigen en/of vaardigheden van werknemers in onze sector verder te ontwikkelen.’

Integratie inclusiefwerkt.nl

Het vernieuwde SBCM.nl heeft nu een duidelijke thematische navigatie, een fris design en een verbeterde zoekfunctie. Daarnaast is de webcontent van het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid (www.inclusiefwerkt.nl) in deze website geïntegreerd. SBCM en Cedris hebben na de invoering van de Participatiewet in 2015 dit kenniscentrum opgericht. Inmiddels is de Participatiewet uitgevoerd en is een apart kenniscentrum met eigen website niet meer noodzakelijk.

WERK-portal voor werknemers

Nu de nieuwe website van www.sbcm.nl online staat, gaat SBCM aan de slag met een update van de website voor werknemers van sociale ontwikkelbedrijven: WERK-portal.nl. Met de WERK-portal.nl kunnen mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie hun (werk)vaardigheden verbeteren met gratis e-learningprogramma’s. Deze gaan onder andere over werk zoeken en solliciteren, veilig en prettig werken, taal op het werk en digitale vaardigheden. De WERK-Portal is via de homepage van sbcm.nl te bereiken.