Home » Actueel » Terugblik online kenniscafé over Sterk aan het Werk
Actueel

Terugblik online kenniscafé over Sterk aan het Werk

Hoe kun je Sterk aan het Werk inzetten en wat zijn de ervaringen van sociaal ontwikkelbedrijven die eerder hieraan hebben meegedaan? Die vragen werden beantwoord tijdens het online kenniscafé op 27 juni. Deelnemers van tien organisaties kwamen naar dit online kenniscafé om meer over Sterk aan het Werk te horen en ervaringen uit te wisselen.

Het online café werd bijgewoond door coördinatoren, werkleiders en HR-adviseurs van zowel gemeenten, participatiebedrijven als sociaal ontwikkelbedrijven. Het was het geschikte moment om ervaringen uit te wisselen over hoe zij invulling geven aan leven lang ontwikkelen en Sterk aan het Werk. Hieronder hun reacties en tips:

“De leermiddelen van het kennisfestival Sterk aan het Werk helpen om leren en ontwikkelen breder binnen de organisatie uit te zetten.”

“Het mooie aan Sterk aan het Werk is dat het festival uitgaat van ´leren is leuk en fouten maken mag´, waardoor medewerkers steeds meer durven te leren. Hoe mooi is dat!”

“In de 4 jaar dat wij mee doen aan Sterk aan het Werk en de Topperverkiezing, is het kennisfestival uitgegroeid van alleen deelname aan de Topperverkiezing en de festivaldag tot een eigen mini-festival op onze eigen locatie met workshops in de verschillende thema’s van het festival: digitale vaardigheden, geld & rekenen, gezond en veilig werken, prettig samenwerken, taal en cultuur.”

“Het kenniscafé is een mooie manier om inspiratie op te doen over hoe wij zelf de leermiddelen van Sterk aan het Werk kunnen inzetten.”

 

Meer informatie?

Delen op socials