Maak kennis met de vernieuwde programma’s in de WERK-portal.nl

Maak kennis met de vernieuwde programma’s in de WERK-portal.nl

De online programma’s over solliciteren en werknemersvaardigheden in de WERK-portal.nl zijn onlangs geactualiseerd en gerestyled. Bekijk de promo om een indruk te krijgen van de vernieuwde programma’s, of volg op 17 april gratis ons webinar.

De programma’s over solliciteren en werknemersvaardigheden hebben nu eenzelfde vormgeving en navigatie, wat ten goede komt aan de gebruikersvriendelijkheid. Waar nodig zijn de programma’s inhoudelijk geactualiseerd, tabletproof gemaakt en aangevuld met ‘spel- en beloningselementen’. Met de programma’s in de WERK-portal.nl kunnen laagopgeleiden met een kwetsbare arbeidsmarktpositie zelfstandig of onder begeleiding hun (werk)vaardigheden verbeteren. Zo vergroten zij hun kansen op (behoud) van duurzaam werk.

Promo en webinar

Wilt u een indruk krijgen van de (vernieuwde) programma’s in de WERK-portal.nl? Bekijk de promo.

In het gratis te volgen webinar op 17 april krijgt u meer informatie over de inhoud en de werking van de programma’s. Het webinar is van 15.30 tot 16.30 uur.

Meer informatie over het webinar.

De WERK-portal.nl is een product van Cedris en SBCM in het kader van het kennispartnerschap voor sociale werkgelegenheid. Hiervoor wordt samengewerkt met Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl.