Denktank toolbox Talentontwikkelen zoekt deelnemers

Denktank toolbox Talentontwikkelen zoekt deelnemers

SBCM is op zoek naar professionals die willen deelnemen aan de ‘denktank’ talent ontwikkelen. In de denktank kijken we of het aanbod in de toolbox Talentontwikkelen nog voldoende aansluit, wat eventueel nieuw toegevoegd kan worden (of wat eruit mag) en wat er nodig is om de toolbox te benutten.

Toolbox

De toolbox Talentontwikkelen is begin 2019 helemaal up-to-date gemaakt. Er staan ruim 75 praktische activiteiten in waarmee medewerkers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt nieuwe vaardigheden kunnen leren of hun vaardigheden kunnen versterken. In de toolbox kan je filteren op drie vaardigheden: basisvaardigheden, loopbaanontwikkeling en werkvaardigheden.

Alle activiteiten zijn snel en makkelijk in te zetten op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie- en verlofquiz, opdrachten over veilig werken en zo efficiënt mogelijk werken.

Meedoen in denktank

Om ook in 2020 en verder een actueel en passend aanbod te hebben, is SBCM op zoek naar professionals die willen deelnemen aan de ‘denktank’ talent ontwikkelen. Doel is samen nagaan of het aanbod in de toolbox nog voldoende aansluit en wat eventueel nieuw toegevoegd kan worden (of wat eruit mag). Ook kijken we wat er verder nodig is  om de toolbox goed te benutten

De denktank  komt op 7 november in Utrecht bij elkaar. Aan het eind bespreken we  of er nog een vervolgbijeenkomst komt.

Wil jij meedoen? Meld je dan nu aan bij Chantal van Vliet, projectleider SBCM.
E: c.vanvliet@caop.nl