Kom ook naar het landelijk congres medezeggenschap SW

Kom ook naar het landelijk congres medezeggenschap SW

Ben je betrokken bij medezeggenschap binnen de sociale werkgelegenheid? Meld je dan aan voor het MZSW-congres op 3 oktober 2019. Het thema is: De toekomst van de SW en je invloed daarop vanuit de medezeggenschap. Ontmoet collega’s en laat je bijpraten over de ontwikkelingen in de SW.

De SW staat niet stil. De aangekondigde maatregelen in het kader van het ‘Breed offensief’ van staatssecretaris Van Ark en de discussie over het sociaal ontwikkelbedrijf betekenen naar verwachting nieuwe veranderingen. Hoe ga je daar als OR mee om? Hoe zorg je ervoor dat de medezeggenschap kwalitatief op niveau blijft? En hoe kun je als OR maximaal invloed uitoefenen? Op deze en andere vragen krijg je tijdens het MZSW-congres antwoord. Het programma is gericht op OR-leden van werk- en participatiebedrijven, maar ook andere belangstellenden zijn welkom.

Programma MZSW-congres

Na een centrale start staan er ’s morgens workshops op het programma. Daarin verkennen we ontwikkelingen, beïnvloedingsmogelijkheden en aanpalende thema’s in de praktijk. In de middag verkennen en duiden we nieuwe veranderingen die je al vanaf volgend jaar op de agenda van het overleg met je bestuurder kunt zien. Telkens wordt duidelijk welke invloed je als OR kan hebben op de toekomst van je bedrijf en wat daarvoor nodig is.

Ook dit jaar is het een actueel en urgent MZSW-congres, waarbij het programma is toegespitst op OR-leden van leerwerk- of participatiebedrijven. Het is samen met een aantal OR-voorzitters ontwikkeld.

Bekijk het volledige programma.

Praktische informatie

Datum en tijd: donderdag 3 oktober 2018 van 10.00 tot 16.15 uur
Locatie: Antropia, Driebergen

Aanmelden

Meld je nu aan. Deelname is gratis.