Toolbox Talentontwikkelen weer up-to-date

Toolbox Talentontwikkelen weer up-to-date

De toolbox Talentontwikkelen is onlangs helemaal gecheckt en weer up-to-date gemaakt. Bekijk de ruim 75 praktische activiteiten waarmee medewerkers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt nieuwe vaardigheden kunnen leren of hun vaardigheden kunnen versterken.

Heb je bijvoorbeeld medewerkers die geïnteresseerd zijn in detachering, maar niet goed weten wat dit inhoudt? In de toolbox Talentontwikkelen vind je bijvoorbeeld de opdracht ‘Gast aan tafel’ (te vinden onder het kopje ‘Loopbaanontwikkeling’ via de tab ‘Oriëntatie’). In deze opdracht moet een medewerker een ‘gast’ uitnodigen die de stap naar detachering heeft gemaakt. Deze persoon kan vertellen over het werk dat hij nu doet. Zo krijgen medewerkers de kans om al hun vragen en twijfels te delen, en dat verlaagt de drempel naar detachering.

Basisvaardigheden, loopbaanontwikkeling en werkvaardighedenIn de toolbox kun je filteren op drie opties: basisvaardigheden, loopbaanontwikkeling en werkvaardigheden. Alle activiteiten zijn makkelijk en snel in te zetten op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten over veilig werken, opdrachten waarbij je jezelf moet presenteren of een gesprek over geld.

Ga naar de toolbox.

Contact

Heb je vragen of ideeën over activiteiten, neem dan contact op met projectleider Chantal van Vliet van SBCM.

E: c.vanvliet@caop.nl
T: 06 46 59 31 37