‘De Professional Centraal’ van 15 tot en met 18 maart 2021

‘De Professional Centraal’ van 15 tot en met 18 maart 2021

De Professional Centraal is het jaarlijkse event van het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid waar jij als professional centraal staat. Deze week is speciaal voor en door professionals, met online activiteiten én ontmoetingen. Tijdens dit event krijg je inzicht in nieuwe ontwikkelingen en praktische handvatten waarmee jij je vakmanschap kunt versterken. Dit jaar is het evenement niet één dag, maar een week. Aan het einde van de week ben je op de hoogte van de laatste inzichten en weet je deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Dit jaar staat de Professional Centraal in het teken van het versterken van de Duurzame Inzetbaarheid vanuit de pijlers groeien, plezier en gezondheid. Verschillende ontwikkelingen vragen om het continu meebewegen van zowel jouw organisatie als medewerkers. Denk aan ontwikkelingen zoals vergrijzing, technologisering, flexibilisering en het opdrogen van werksoorten. Ook andere aspecten zoals fysieke belasting en de coronapandemie hebben invloed op jouw rol als professional.

Samen aan de bal in de SW

Hoe creëer je de juiste voorwaarden en omstandigheden zodat medewerkers duurzaam ingezet worden op hun talenten? Zodat ze zich blijven ontwikkelen en goed voor zichzelf kunnen zorgen? In de SW ben je samen aan de bal. Iedereen moet samen aan de slag om mee te blijven spelen. Je hebt elkaar nodig voor een goed resultaat. Om met voetbaltermen te spreken: hoe zorg je met elkaar voor een optimaal team en hoe blijf jij, en daarmee de medewerkers, aan de bal?

Zet de week van 15 tot en met 18 maart 2021 alvast in je agenda. Tijdens deze week organiseren we verschillende online activiteiten. Donderdag 18 maart staat in het teken van betekenisvolle ontmoetingen.