Deel jouw ervaring met de nieuwe tools voor mobiel leren!

Deel jouw ervaring met de nieuwe tools voor mobiel leren!

Wat zijn in jouw organisatie de ervaringen met de nieuwe online tools van SBCM? In het kader van het ESF deelproject Anders mobiel leren zijn dit jaar verschillende tools ontwikkeld om SW-medewerkers te stimuleren in hun ontwikkeling. Want de mobiele telefoon biedt mogelijkheden om SW- en Participatiemedewerkers op een laagdrempelige manier te stimuleren in hun ontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat meer mensen beschikken over een smartphone dan over een pc of tablet. Dat geldt ook voor medewerkers in de SW.

Hebben jouw medewerkers gebruikgemaakt van de leersnacks die gelanceerd zijn tijdens de online kennisweek in september? Naast de leersnacks is er sinds kort de module ‘Haal meer uit je mobiel’. Voor werkgevers en leidinggevenden is er de app ‘Scan me’. Om het gebruik van deze tools te evalueren, horen we graag of en hoe er in jouw organisatie gebruik van wordt gemaakt. De uitkomsten gebruiken we voor nieuw te ontwikkelen aanbod.

Wil je jouw ervaringen delen?

Wil je jouw ervaringen met ons delen? Vul dan voor 7 december deze online vragenlijst in. Ook als je de tools (nog) niet hebt gebruikt, kun je deelnemen aan de online vragenlijst.

Meer lezen?

Meer weten over deze tools? Bekijk hier een overzicht van de tools.