Haal meer uit WERK-portal.nl met onze nieuwe instructievideo

Haal meer uit WERK-portal.nl met onze nieuwe instructievideo

Wil je weten wat je allemaal kunt met de WERK-portal.nl en hoe je de gratis e-learnings binnen jouw organisatie kan inzetten? Bekijk dan de nieuwe instructievideo.

In de video hieronder leer je in circa 15 minuten hoe de WERK-portal.nl werkt, hoe je deelnemers kunt stimuleren om met de programma’s te werken en hoe je de WERK-portal.nl kunt gebruiken voor blended learning.

Blended learning

Blended learning is leren door middel van een combinatie van verschillende online en offline leeractiviteiten. Als je een blended leertraject volgt, krijg je bijvoorbeeld de ene keer les in een klassikale setting en volg je de andere keer individueel een online programma. Blended learning maakt leren en ontwikkelen efficiënter, effectiever en vaak ook leuker.

In de WERK-portal.nl zijn kant-en-klaar blended trainingen te vinden. Maar je kunt ook zelf een blended leertraject ontwikkelen door gebruik te maken van de handreikingen, werkbladen en opdrachten die bij de e-learnings van de WERK-portal.nl beschikbaar zijn. Deze kun je ook combineren met eigen materiaal.

Bekijk de video en haal meer uit de WERK-portal.nl!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met projectleider Paula Mensink van SBCM.
E: p.mensink@caop.nl
T: 06 22 65 86 09