Het jaar 2019 in vogelvlucht: het nieuwe jaarverslag van SBCM is uit!

Het jaar 2019 in vogelvlucht: het nieuwe jaarverslag van SBCM is uit!

In het nieuwe jaarverslag ‘De kracht van samen’ van SBCM en het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid nemen we je in vogelvlucht mee in onze activiteiten die we in 2019 uitvoerden. In een kwartiertje ben je er wel doorheen. Maar dan heb je wel een goed beeld van onze activiteiten en wat we belangrijk vinden. Ook lees je mooie voorbeelden van de wijze waarop SW-bedrijven werken aan duurzame inzetbaarheid én welke hulpmiddelen op dit gebied zijn ontwikkeld.

Zó dragen wij bij aan een inclusieve arbeidsmarkt

In begrijpelijke en leesbare taal vertellen we je met welke activiteiten SBCM heeft bijgedragen aan een inclusieve arbeidsmarkt en duurzaam en betaald werk voor iedereen én hoe we hebben ingespeeld op actuele vraagstukken.

De kracht van samen

De ‘kracht van samen’ gaat niet over beleid, het gaat over mensen. Die komen dan ook uitgebreid aan bod. Medewerkers, werkgevers bestuurders en onderzoekers. Samen bouwen we iets moois. Je leest er alles over in het jaarverslag 2019.

Vind je dit toch nog te lang? Dan hebben we een infographic waarmee je in een oogopslag een goed beeld krijgt van onze activiteiten.