Help jij mee? Het programma ‘Wat past bij mij’ gaat op de schop

Help jij mee? Het programma ‘Wat past bij mij’ gaat op de schop

Wie ben ik, wat wil ik? Deze vragen staan centraal in het online beroepenoriëntatie programma ‘Wat past bij mij?’ op de WERK-portal.nl. Dit gratis programma voor praktisch opgeleiden zonder startkwalificatie wordt dit jaar aangepast. Samen met een aantal professionals nemen we de filmpjes in het programma kritisch onder de loep. Zijn ze nog actueel? Moeten ze worden vervangen door filmpjes van andere (kansrijke) beroepen? Heb jij een mening? Of ideeën? Of wil je meewerken?

Nieuwe (beroepen)filmpjes

Het programma ‘Wat past bij mij’ voor praktisch opgeleiden zonder startkwalificatie bestaat uit een persoonlijkheidstest (wie ben ik?) en tal van beroepenfilmpjes (wat wil ik?). Het wordt tijd de filmpjes in het programma kritisch te bekijken. En te kijken welke filmpjes aangepast of vervangen moeten worden door andere (kansrijke) beroepen.  Ook passen we de persoonlijkheidstest aan qua taal, zodat het beter aansluit bij de doelgroep. En maken we deze toegankelijker voor anderstaligen door de test met visuals te ondersteunen.

Help jij mee?

Heb jij een mening over het online beroepenoriëntatieprogramma? Heb je ideeën over hoe de filmpjes verbeterd kunnen worden? Of wil je meewerken aan de opname van nieuwe beroepenfilmpjes? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een e-mail naar Paula Mensink en we nemen snel contact met je op!

Meer informatie

Meer informatie over de gratis WERK-portal.nl vind je hier. Of ga direct naar de WERK-portal.nl.