Lancering nieuwe tools tijdens Kennisweek Sterk aan het Werk van SBCM

Lancering nieuwe tools tijdens Kennisweek Sterk aan het Werk van SBCM

Van 21 tot en met 25 september 2020 organiseert SBCM speciaal voor SW- en Participatiewetmedewerkers de online kennisweek Sterk aan het Werk. Ook is het dan de week van het werkgeluk. Ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden draagt eraan bij dat medewerkers plezierig aan het werk blijven. Met dit aanbod wil SBCM bedrijven ondersteunen om ontwikkeling op een leuke en laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen. Leren werkt voor iedereen!

Tijdens de online kennisweek staat elke dag een ander thema centraal: Taal en Cultuur; Digitale vaardigheden; Geld en Rekenen; Gezonde leefstijl; en Prettig samenwerken. Ook kunnen er verschillende laagdrempelige online activiteiten gevolgd worden, zoals online ‘leersnacks’, korte video’s, e-learnings, challenges en een inspirerende afsluiting door Jörgen Raymann, tevens presentator van deze online kennisweek. Medewerkers kunnen meedoen via hun telefoon, tablet of pc. Aanmelden of een inlogaccount is niet nodig.

Bekijk in onderstaande video het aanbod tijdens de online kennisweek.

Bedrijven bepalen zelf hoe ze de online kennisweek intern vormgeven: van slechts informeren, medewerkers ruimte geven om onder werktijd hiermee bezig te zijn tot aanvullende activiteiten organiseren na of tijdens deze week.

Lees meer over de online kennisweek Sterk een het Werk.