Leren via internet? Ontdek het tijdens de online editie van Sterk aan het werk!

Leren via internet? Ontdek het tijdens de online editie van Sterk aan het werk!

Door te blijven leren, houd je plezier in je werk. Je weet beter wat je moet doen als er in je werk of bij jou wat verandert. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je wordt zelfstandiger. Kortom, je krijgt nieuwe energie om sterk aan het werk te gaan. 

Van festival naar online kennisweek

Dat leren leuk kan zijn en voor iedereen werkt, laat SBCM zien tijdens de online editie van Sterk aan het Werk van 21 tot en met 25 september 2020. Dit jaar doen we dat anders dan eerder. We gaan namelijk online. Door corona willen we namelijk geen bijeenkomst organiseren. Het voordeel is dat het nu nog makkelijker is om deel te nemen aan de activiteiten van het festival. Dat kan gewoon via internet!

Ontwikkelen als kerntaak

Ontwikkelen is een van de kerntaken van een SW-organisatie. Met deze kennisweek helpt SBCM SW-organisaties om leren op een leuke manier onder de aandacht te brengen en te houden. Iedere organisatie kan hier op zijn eigen manier invulling aan geven. Tijdens de Online Kennisweek bieden we allerlei handvatten om met leren aan de slag te gaan.

Werksaam Westfriesland doet ook mee

De collega’s van Werksaam Westfriesland doen ook dit jaar weer mee. Marjolein Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland vertelt waarom deelname aan Sterk aan het Werk de tijdsinvestering zich meer dan terugbetaald. Artie en Daniëlle, collega’s van Werksaam Hoorn, vinden het wel spannend, leren via de computer. Maar ‘iets nieuws leren is ook gewoon leuk,’ zeggen ze. Vorig jaar deed Werksaam Westfriesland met 13 collega’s ook al mee aan het eerste Sterk aan het werkfestival.

Doen jullie ook mee?

Meer informatie over deelname en de inhoud van de online kennisweek? Ga naar de informatiepagina Sterk aan het Werk. Hier vind je je ook de communicatie toolkit met diverse materialen om de online kennisweek intern binnen jouw organisatie onder de aandacht te brengen. Binnenkort ontvangen alle SW-bedrijven (de manager HRM) per post een startpakket met aantal fysieke materialen (posters, ansichtkaarten en tentkaarten voor op tafels). Wil je op de hoogte blijven van het programma om medewerkers in jouw organisatie te enthousiasmeren voor deelname? Laat je gegevens achter via dit formulier.