Maak gebruik van de Innovatieregeling Sociale Werkgelegenheid

Maak gebruik van de Innovatieregeling Sociale Werkgelegenheid

Heb jij een innovatief idee voor duurzame plaatsing van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Maak dan gebruik van de Innovatieregeling Sociale Werkgelegenheid, met een maximum van € 25.000 per project.

Bedoeld om mensen aan het werk te krijgen en te houden

SBCM ondersteunt de ontwikkeling van vernieuwende aanpakken binnen de sociale werkgelegenheid met een financiële bijdrage. Succesvolle aanpakken binnen de regeling worden gedeeld met het netwerk van SBCM, zodat nog meer mensen daarvan kunnen profiteren. De aanpak moet gericht zijn op het ‘werkfit’ maken van mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, het optimaliseren van begeleiding  of het verduurzamen van plaatsingen en loopbaanontwikkeling.

In 2019 hebben onder meer DCW /de  gemeente Enschede en Patijnenburg een succesvolle aanvraag ingediend voor de subsidie. Bij DCW / de gemeente Enschede ging dat over duurzame inzetbaarheid van statushouders en bij Patijnenburg over het ontwikkelen van een training voor empowerment van werknemers.

Financiële bijdrage

De financiële bijdrage van de Innovatieregeling Sociale Werkgelegenheid is maximaal de helft van de totale projectkosten, met een maximum van € 25.000 per project. Op onze website lees je meer over de Innovatieregeling Sociale Werkgelegenheid.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Arjan van der Borst, projectleider Innovatieregeling

E a.vanderborst@caop.nl
M  06 20 54 23 58