Nomineer jouw Topper voor 1 juni 2020!

Nomineer jouw Topper voor 1 juni 2020!

Ook dit jaar organiseert SBCM weer een Topperverkiezing. Een Topper is een SW- of Participatiewetmedewerker die er hard aan gewerkt heeft om nieuwe dingen te leren via training, opleiding of gewoon op de werkvloer. In elke regio kan één Topper de verkiezing winnen.

Heb jij een medewerker of collega die zich heeft ingezet om zich te ontwikkelen? Die daarmee resultaten haalt en een voorbeeld is voor anderen? Nomineer hem of haar dan voor de Topperverkiezing 2020!


Waarom deze verkiezing?

Ontwikkeling is nodig om duurzaam het aan het werk te gaan en te blijven. Zeker voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt Maar het is ook gewoon leuk om jezelf te ontwikkelen. SW- en Participatiemedewerkers die aan hun ontwikkeling werken, kunnen een positief voorbeeld zijn voor andere medewerkers. En misschien helpt de verkiezing werkgevers ook om het thema ontwikkeling vaker ter sprake te laten komen in de dialooggesprekken met medewerkers.

Toolkit Topperverkiezing

Toppers kunnen genomineerd worden door de organisatie waar deze personen in dienst zijn, maar ook door collega’s. Met het campagnemateriaal kun je medewerkers en collega’s laten weten dat ze iemand kunnen nomineren als Topper. Voor deze campagne kun je gebruikmaken van:


Topperverkiezing 2019

In 2019 organiseerde SBCM voor het eerst deze verkiezing. Ben je benieuwd naar de finalisten en de regionale prijswinnaars van 2019? Bekijk de video’s en lees de interviews.

Meer informatie en contact

Voor vragen over de Topperverkiezing kun je contact opnemen met projectleider Paula Mensink.
E: p.mensink@caop.nl
T: 06 22 65 86 09