SBCM op congres Tel mee met Taal, ben jij er ook?

SBCM op congres Tel mee met Taal, ben jij er ook?

Als jij je inzet voor betere basisvaardigheden bij medewerkers, dan is het congres Tel mee met Taal iets voor jou. Dit wordt gehouden op 13 februari in Utrecht en is gratis toegankelijk. SBCM is aanwezig en verzorgt samen met Oefenen.nl en leerwerkbedrijf  WVS een deelsessie over online leren.

Succesvolle initiatieven en nieuwe aanpakken

Het congres Tel mee met Taal is een ontmoetingsplek voor iedereen die zich inzet voor betere basisvaardigheden voor jong en oud. Er is een uitgebreid programma dat tot stand is gekomen met medewerking van veel organisaties uit de praktijk. Zo is er naast het plenaire programma een inspiratiemarkt en er zijn maar liefst meer dan 40 deelsessies rond het thema ‘Wat werkt?!’. Hierin staan succesvolle initiatieven of inspirerende nieuwe aanpakken centraal die je kunt benutten in je eigen werk.

Deelsessie SBCM over online leren

SBCM verzorgt samen met Oefenen.nl  en WVS de deelsessie ‘Werken aan basis- en werknemersvaardigheden met online leren’. In deze interactieve workshop hoor je welke mogelijkheden er zijn met de programma’s op de WERK-portal.nl  en Oefenen.nl. We laten je zien hoe je werknemers kunt begeleiden en volgen, en hoe je leerroutes op maat kunt klaarzetten. Ook laten we zien welke ondersteunende materialen er zijn. Na de workshop weet je hoe je de WERK-portal.nl en Oefenen.nl. kunt inzetten om medewerkers te laten werken aan hun vaardigheden.

Meer informatie en aanmelden

Kom je ook naar het congres? Meer over het programma lees je op de congreswebsite. Hier kun je ook jezelf aanmelden.