Sterk aan het werk: online kennisweek voor SW- en Participatiewetmedewerkers

Sterk aan het werk: online kennisweek voor SW- en Participatiewetmedewerkers

Half september organiseert SBCM de Sterk aan het Werk online kennisweek. Een week vol inspirerende online opdrachten en activiteiten om medewerkers op de werkvloer (SW- en Participatiewetmedewerkers) te stimuleren om in hun eigen ontwikkeling te investeren. 

Vorig jaar is voor het eerst het Sterk aan het Werk festival georganiseerd. Dit was een groot succes.  Een festival dit jaar is helaas niet mogelijk. Daarom dit jaar een mooi alternatief in de vorm van een online kennisweek Sterk aan het Werk. Met als doel SW- en Participatiewetmedewerkers te inspireren en stimuleren om zich te ontwikkelen.

Programma online kennisweek

De online kennisweek bestaat uit vijf thema’s die digitaal worden aangeboden. De precieze thema’s zijn nog niet bekend, maar we denken aan onderwerpen als detachering, pensioen in beeld, gezond eten en bewegen, stress en gespreksvaardigheden. Medewerkers kunnen zich vooraf aanmelden voor de thema’s. Vervolgens worden ze via social media of WhatsApp gestimuleerd om opdrachten te doen en actief op zoek te gaan naar kennis en informatie over het thema.

In de kennisweek organiseren we ook diverse online workshops, gericht op de ontwikkeling van medewerkers. Bijvoorbeeld over de app Ebb, praktijkleren op de werkvloer en online leren (social media).

Toolbox

Medio mei komt er een toolbox met materiaal beschikbaar om Sterk aan het Werk onder de aandacht van de medewerkers te brengen en vanaf dat moment kunnen medewerkers zich ook aanmelden voor de inspiratieweek.

Blijf op de hoogte

Wil je de toolbox met materialen ontvangen en op de hoogte blijven van de online kennisweek? Stuur een e-mail naar info.sbcm@caop.nl met als onderwerp: Sterk aan het Werk. Wij zorgen er dan voor dat je alle informatie en materialen ontvangt.

Meer informatie

Heb je vragen of heb je als organisatie een idee voor een workshop? Neem contact op met Chantal van Vliet, projectleider SBCM.
E: c.vanvliet@caop.nl
T: 06 46 59 31 37