Topperverkiezing: Nomineer jouw Topper voor 1 juli 2020

Topperverkiezing: Nomineer jouw Topper voor 1 juli 2020

De deadline om een Topper te nomineren is verlengd naar 1 juli 2020. Vorig jaar hebben wij veel inzendingen mogen ontvangen. Dit jaar valt het, waarschijnlijk door de coronacrisis, een beetje tegen. Maar wij gaan ervan uit dat er genoeg Toppers binnen de SW-branche zijn die het verdienen om dit jaar in het zonnetje gezet te worden.

Wat maakt iemand een Topper 2020? Dit zijn de criteria voor aanmelding:

  • Een Topper is iemand met SW-indicatie, iemand uit het doelgroepenregister banenafspraak of iemand met de indicatie beschut werk die werkzaam is bij of via een SW-bedrijf.
  • Deze medewerker heeft vasthoudendheid en bijzondere persoonlijke inzet getoond, en daarmee  barrières overwonnen om zijn/haar  vaardigheden (basis-, werknemers- of vakvaardigheden) te ontwikkelen via training, opleiding, op de werkvloer of anders.
  • De medewerker is met wat hij/zij geleerd heeft een stap verder gekomen in zijn/haar (loop)baan. Dit kan een grotere of kleinere stap zijn.
  • De medewerker is een voorbeeld voor anderen in zijn/haar doorzettingsvermogen om te blijven leren.

Let op: Finalisten van de Topperverkiezing van 2019 zijn uitgesloten van deelname.

Maak de Topperkiezing bekend binnen jouw organisatie

In deze toolbox zijn gratis materialen te downloaden  om de Topperverkiezing onder de aandacht te brengen binnen jouw organisatie. Ook kunnen er gratis posters en ansichtkaarten besteld worden door een e-mail te sturen naar info.sbcm@caop.nl.

Een nominatie indienen

Een SW-bedrijf of een (groep) directe collega (‘s) kunnen een medewerker  als Topper 2020 nomineren. Dit kan via het aanmeldformulier. Belangrijk is om goed te onderbouwen waarom iemand voldoet aan de criteria van de Topperverkiezing 2020.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie of neem contact op met
Paula Mensink, projectleider SBCM
p.mensink@caop.nl
M 06 22 65 86 09