Denk jij mee over het Sterk aan het Werk festival?

Denk jij mee over het Sterk aan het Werk festival?

Op 10 september 2019 organiseerde SBCM voor het eerst het Sterk aan het Werkfestival. Het bleek een groot succes. Zo’n 150 SW- en Participatiewetmedewerkers namen deel aan verschillende workshops. In 2020 wil SBCM nog meer medewerkers bereiken door in september drie festivals te organiseren, in Noord-, Zuid- en Midden-Nederland. Wil jij meedenken over dit festival? SBCM wil graag met je samenwerken.

Het doel van de festivals is SW- en Participatiewetmedewerkers inspireren om te werken aan hun eigen ontwikkeling. Het is van belang dat medewerkers zich bewust zijn van hun ontwikkeling om duurzaam aan het werk te blijven. Zij gaan aan de slag met hun eigen ontwikkeling, ontmoeten op het festival nieuwe mensen en keren gemotiveerd en met een frisse blik terug bij hun werkgever.

De medewerkers van WerkSaam Westfriesland hebben genoten van het eerste festival. Het festival wordt gecombineerd met de verkiezing van de regionale Toppers leven lang ontwikkelen.

Voordelen

Ook werkgevers plukken de vruchten van de ontwikkeling van medewerkers. Medewerkers leren hoe ze hun talenten en vaardigheden kunnen versterken en hoe ze kunnen omgaan met veranderingen in het werk. Ze vergroten hun netwerk. Ook dat is ontwikkeling. Medewerkers worden gestimuleerd om met ideeën voor ontwikkeling te komen. Ze komen gemotiveerd terug met een frisse blik. Ook de Topperverkiezing vormt een inspiratiebron voor medewerkers.

Wat ga je doen?

Vind jij het belangrijk dat SW- en Participatiewetmedewerkers zich blijven ontwikkelen? Meld je dan aan om mee te denken tijdens een bijeenkomst in maart,  in jouw regio. We denken na over het programma van het festival, zodat dit goed aansluit bij het ontwikkelbeleid in jouw organisatie. Ook bespreken we hoe het festival goed bekend te maken bij de medewerkers, zodat zij zich aan gaan melden. Wil je meedenken, maar lukt dat niet op een bijeenkomst in de regio, dan benadert SBCM je graag een keer telefonisch.

Interesse?

Heb jij interesse in het ambassadeurschap? Neem dan contact op met Chantal van Vliet, projectleider bij SBCM.

E: c.vanvliet@caop.nl
T: 06 46 59 31 37