Bestel gratis posters en ansichtkaarten voor de Topperverkiezing van het jaar

Bestel gratis posters en ansichtkaarten voor de Topperverkiezing van het jaar

Topperverkiezing

De datum van de Topperverkiezing 2021 komt steeds dichterbij. Zijn jouw medewerkers al op de hoogte van de Topperverkiezing? Bestel het gratis campagnemateriaal en zorg dat jouw medewerkers en collega’s weten dat ze iemand kunnen nomineren als Topper. Er zijn gedrukte posters en ansichtkaarten beschikbaar en er is online materiaal beschikbaar. Bestel het gratis campagnemateriaal vandaag nog! Stuur een mail naar info.sbcm@caop.nl om het gedrukte materiaal te bestellen of ga naar de website om het online campagnemateriaal te downloaden.

De Topperverkiezing is in het leven geroepen om een impuls te geven aan Leven Lang Ontwikkelen in de sector. Voor doelgroepmedewerkers is het ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden extra belangrijk. Het maakt ze zelfredzamer en het geeft ze meer zelfvertrouwen in een maatschappij die hoge eisen aan mensen stelt. Met de Topperverkiezing laten we zien dat leren op allerlei manieren kan en dat leren leuk is. Kortom, leren werkt voor iedereen!

Nomineer jouw Topper voor 1 september 2021

Een Topper is een doelgroepmedewerker die op het werk nieuwe dingen heeft geleerd en een voorbeeld is voor collega’s. Ken jij een echte Topper? Nomineer jouw Topper dan uiterlijk voor 1 september 2021 via het nominatieformulier. Na 1 september hoor je of jouw Topper door de jury is geselecteerd voor de finale. De winnaars van de Topperverkiezing 2021 worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke livestreamuitzending van de online kennisweek Sterk aan het Werk op donderdag 23 september van 12.00 tot 14.00 uur. Lees hier meer over de livestreamuitzending