Deel je ervaringen met de WERK-portal.nl met ons

Deel je ervaringen met de WERK-portal.nl met ons

Gebruiken medewerkers binnen jouw organisatie de gratis online programma’s op de WERK-portal.nl? We horen graag de ervaringen van jouw organisatie! Zo kunnen wij de website en de programma’s verder verbeteren. Ook van de doelgroep zelf, de eindgebruikers, horen wij graag wat ze vinden van de WERK-portal.nl-programma’s.

Zo kun je meedoen

Wil jij je ervaringen met de WERK-portal delen? Ga direct naar de vragenlijst. We stellen het op prijs als je ook een aantal mensen uit de doelgroep een vragenlijst wilt laten invullen. Vraag per mail een link op naar de vragenlijst voor de doelgroep: werkportal@sbcm.nl.

Programma’s op WERK-portal.nl

Op de WERK-portal.nl staan 24 gratis online programma’s voor mensen zonder startkwalificatie. Ze gaan o.a. over werk zoeken en solliciteren, veilig en prettig werken, taal & rekenen en digitale vaardigheden. Veel programma’s bestaan uit meerdere kortere modules. Eind 2020 is het aanbod uitgebreid met het programma ‘Haal meer uit je mobiel’ en tien korte leersnacks over vijf thema’s. Deze nieuwe programma’s zijn speciaal gemaakt voor de smartphone, maar kunnen uiteraard ook op een pc of tablet doorlopen worden.

Medewerkers kunnen zelfstandig aan de slag met de programma’s. Het is ook goed mogelijk om ze in groepsverband te doen en/of in combinatie met andere leermiddelen in te zetten.

Meer informatie

Meer informatie en goede praktijkvoorbeelden vind je hier.
Kijk ook op WERK-portal.nl.

De WERK-portal.nl is een product van SBCM en Cedris.