Doe mee aan de online kennisweek Sterk aan het werk en geef een extra impuls aan ontwikkeling

Doe mee aan de online kennisweek Sterk aan het werk en geef een extra impuls aan ontwikkeling

Het ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden draagt eraan bij dat medewerkers met plezier aan het werk blijven. Tijdens de week van het werkgeluk van 20 t/m 24 september organiseert SBCM speciaal voor SW- en Participatiewetmedewerkers de online kennisweek Sterk aan het Werk. Met de online kennisweek Sterk aan het Werk ondersteunt SBCM bedrijven om ontwikkeling op een leuke en laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen.

Natuurlijk is de ontwikkeling van medewerkers een kerntaak van sociale werkbedrijven, maar door de waan van de dag is hier misschien niet altijd evenveel tijd voor. Tijdens de online kennisweek laten we medewerkers ervaren hoe leuk het is om te leren. Dagelijks staan er laagdrempelige (korte) activiteiten online rondom de thema’s: taal en cultuur, geld en rekenen, digitale vaardigheden, gezond & veilig werken en prettig samenwerken. Als bedrijf bepaal je zelf hoe intensief je meedoet aan de week. Medewerkers kunnen in principe zelfstandig deelnemen aan de korte activiteiten.

Waarom meedoen?

Bekijk hieronder de vlog van Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam, waarin zij vertelt waarom alle SW-bedrijven mee zouden moeten doen aan deze week. En lees in het artikel van het SW-Journaal de ervaringen van de bedrijven WVS en Voorne Putten Werkt met de online week in 2020.

Doe mee aan de online kennisweek Sterk aan het Werk

Pak je kans om een extra impuls te geven aan ontwikkeling in je organisatie en meld je aan als contactpersoon via dit formulier. Elk contactpersoon ontvangt t.z.t. per post een pakket met pr-materialen en nieuwsupdates per mail.

Meer informatie

Lees meer informatie over de online kennisweek Sterk aan het Werk op onze website. Voor vragen kun je contact opnemen met Paula Mensink, projectleider via p.mensink@caop.nl.