Doet jouw SW-bedrijf al mee met de Topperverkiezing?

Doet jouw SW-bedrijf al mee met de Topperverkiezing?

Bij SBCM vinden we het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Of het nou gaat om het leren van een nieuwe vaardigheid of het verbeteren van je Nederlandse grammatica. Elke stap telt. Met de Topperverkiezing en de online kennisweek Sterk aan het werk willen we een extra impuls geven aan leven lang ontwikkelen in de sector. Doe met jouw SW-bedrijf mee met de Topperverkiezing en de online kennisweek Sterk aan het Werk. Want, leren werkt voor iedereen!

Online kennisweek Sterk aan het werk

De online Kennisweek Sterk aan het Werk wordt georganiseerd van 20 tot en met 24 september.  Met deze kennisweek helpen we SW-organisaties met allerlei activiteiten om leren op een leuke manier onder de aandacht te brengen en te houden. Tijdens de kennisweek worden ook de drie regionale prijswinnaars van de Topperverkiezing bekend gemaakt.

Topperverkiezing 2021

Het is tot 1 juli 2021 mogelijk om iemand voor de Topperverkiezing te nomineren. Er zijn gratis posters en ansichtkaarten beschikbaar om de verkiezing binnen jouw organisatie bekend te maken. Bestel de gratis campagnematerialen door een mail te sturen naar info.sbcm@caop.nl. Meer informatie, andere (online) campagnematerialen en het aanmeldformulier zijn te vinden op www.sbcm.nl/topper.