Nomineer jouw Topper voor 1 juli 2021!

Nomineer jouw Topper voor 1 juli 2021!

Ook in 2021 organiseert SBCM weer de Topperverkiezing. Een Topper is een doelgroepmedewerker die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen heeft geleerd ook al was dit soms een beetje spannend of kostte dit wat moeite. Dit kan zijn op het gebied van basisvaardigheden zoals taal, rekenen en digitale vaardigheden, vakvaardigheden of algemene werknemersvaardigheden. Via formeel leren, zoals training of opleiding, non-formeel leren, bijvoorbeeld e-learning en coaching, of informeel leren: leren door ervaring op te doen. Met het geleerde is hij/zij een stap verder is gekomen. Dit kan een grote of een kleinere stap zijn. Toppers kunnen hiermee anderen inspireren om ook aan de slag te gaan met hun ontwikkeling.

Impuls aan Leven Lang Ontwikkelen

Met de Topperverkiezing wil SBCM een impuls geven aan Leven Lang Ontwikkelen in de sector. Door te laten zien dat leren op verschillende manieren kan, dat ook kleine stapjes tellen en dat het ook leuk kan. Leren werkt voor iedereen!

Nomineren kan tot 1 juli 2021

Tot 1 juli 2021 kunnen Toppers genomineerd worden. Per regio (Noord, Midden, Zuid) selecteert een jury drie finalisten. Tijdens de online kennisweek Sterk aan het Werk worden de regionale prijswinnaars bekendgemaakt.

Ken jij iemand die een echte Topper is en het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Nomineer hem of haar dan voor de Topperverkiezing 2021! Bekijk aan welke criteria een Topper voldoet.

Gratis campagnemateriaal voor de Topperverkiezing ontvangen?

Om de verkiezing binnen jouw organisatie onder de aandacht te brengen kan je gebruik maken van gratis materialen, zoals posters, ansichtkaarten en online middelen. De middelen worden binnenkort op onze website geplaatst. Wil je gratis posters en ansichtkaarten per post ontvangen? Stuur dan een mail naar info.sbcm@caop.nl.

Topperverkiezing 2019 en 2020

In 2019 organiseerde SBCM voor het eerst deze verkiezing. Ben je benieuwd naar de finalisten en de regionale prijswinnaars van 2019? Bekijk de video’s en lees de interviews. In 2020 organiseerde SBCM voor de tweede keer de Topperverkiezing. Vanwege de coronamaatregelen vond de uitreiking toen online plaats. Bekijk hier de Toppers van 2020 en de video van de prijsuitreiking.

Meer informatie en contact

Wil je meer weten over de Topperverkiezing? Bekijk meer informatie over de Topperverkiezing en waar een Topper aan moet voldoen. Voor vragen over de Topperverkiezing kun je contact opnemen met projectleider Paula Mensink.
E: p.mensink@caop.nl
T: 06 22 65 86 09