Plezier tijdens het Voorjaar van duurzame inzetbaarheid

Plezier tijdens het Voorjaar van duurzame inzetbaarheid

Het Voorjaar van duurzame inzetbaarheid is vol op stoom. Het blok Gezond is net afgerond en het volgende blok staat alweer voor de deur. Hoe zorg je dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan? Wat kunnen zij daar zelf aan doen en hoe betrek je collega’s daarbij? Deze vragen staan centraal tijdens het blok Plezier van 21 juni tot en met 2 juli.

Heb je je nog niet ingeschreven voor het Voorjaar van duurzame inzetbaarheid, maar vind je het leuk om mee te doen? Je kunt op elk gewenst moment aansluiten. Meld je aan voor de mailings en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor één of meerdere online cafés.

Terugblik blok Gezond – 31 mei t/m 11 juni

Gezond is één van de pijlers van duurzame inzetbaarheid. Aandacht voor gezondheid is voor iedereen van belang. Maar zeker voor mensen in de sociale werkbedrijven, gezien de beperkingen waarmee zij leven, de gemiddelde leeftijd en het ziekteverzuim. In dit blok lag de nadruk op leefstijl: denk aan bewegen, roken en voeding. We gaven inzichten, tips & tools om gezond(heid) nog meer te stimuleren in de organisatie. Bekijk de pagina Gezond op onze website.

Blok Plezier – 21 juni t/m 2 juli

Van 21 juni t/m 2 juli staat het blok Plezier op de planning. Hoe zorg je dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan? Hoe stimuleren zij plezier zelf? En hoe kunnen zij daar collega’s bij betrekken?
Kijk voor alle informatie ook op de website: https://www.sbcm.nl/voorjaar-duurzame-inzetbaarheid